Tarroista puhuttaessa tulee yrityspuolella ensimmäiseksi mieleen ikkuna- ja autoteippaukset. Kotitalouksille tutuimpia lienevät kaupasta valmiina ostettavat numerot ja kirjaimet tai jonkun suurbrändin pikkutarrat. Mutta miksi tyytyä kaikkein tavanomaisimpiin ratkaisuihin?

Ideoita yritysten tarran käyttöön.

Usein palavereissa istuessa pöydällä tuijottaa vastaan muutama musta hai harmaa läppärin kansi. Kahvilassa kaveri nakuttaa konetta intensiivisesti. Voisiko kansi, jonka takan ihminen piilottelee kertoa jotain? Palaverissa huonompikin nimimuisti pärjää jos näkee uuden tuttavuuden nimen koneen kannesta. Kahvilassa läppäri voisi toimia kuten auto huoltiksella, tuoda uutta kauppaa yrittäjälle, jos paikalla sattuu olemaan potentiaalisia liidejä.

Muutenkin kaikki yrityksen laitteisto ja koneet pitäisi mielestäni merkitä, etenkin jos niitä välillä lainataan tai jätetään asiakkaan tiloihin tai työmaalle. Yrityksen tilojen opastusta ei aina tarvi tehdä kylteillä, tekstit ja symbolit voidaan teipata suoraan seiniin, lattiaan tai kalusteisiin.

Kotien sisustuksen ja merkintään.

Tarran avulla sisustat persoonallisesti ja yksilöllisesti. Älä tyydy kauppojen valmiisiin kuvatapetteihin tai seinätarrateksteihin vaan tee omista kuvista ja ideoista. Merkitse wc:t, numeroi portaat tai päällystä vaikka keittiön kaapit uuteen väriin.

Montako kertaa sinulta on kysytty että ”mikä näistä” kun pöytä on täynnä puhelimia, juomapulloja tms tavaraa. Nimikoi ja merkitse omaisuutesi niin ei tapahdu erehdyksiä ja naapurikin muistaa keneltä tuli lainattua. Ja kuinka hankalaa onkaan lentokentällä löytää oma matkalaukku hihnalta? Seuraavaan reissun koittaessa teippaan ainakin oman laukkuni niin että näkee jo kauas koska se on tulossa 🙂

Ulkoalueellakin löytyy käyttöä tarralle. Talonumerot hyvin näkyviin jotta pizza- ja verkkokauppalähetit löytävät vaivatta perille. Varsin tehokkaaksi on osoittautunut haukka kirsikkapuun vierellä, jää marjat omaan käyttöön eikä rastaiden suuhun?

Kirjoita kommentteihin kuinka hyvän käytön tarralle sinä keksit? Jos oikein loistavia ideoita pukkaa niin toteutamme pari veloituksetta.