Pienen autokärpäsen puremana kävin katsomassa uusia ja tulevia automalleja. Varsin monella mallilla on mahdollisuus yksilöidä uusi auto eri väriyhdistelmillä. Useimmiten katto, peilit ja puskurien syvennykset ovat korin kanssa eri väriä ja muutamaa väriä käyttämällä saadaan kymmeniä eri yhdistelmiä.

Mitä jos värejä olisikin pari sataa?

Autosta saadaan taatusti yksilöllinen eikä samanlaista ihan heti tule vastaan.

Auton yliteippauksella vaihtuu koko auton väri, mutta aikaa menee monta päivää ja kustannuksiakin kertyy. Teippaamalla auto kaksiväriseksi voidaan hankalimmat osat (kuten ovenkahvat) jättää alkuperäiseen väriin ja korostaa tehostevärillä auton muotoja helpommin teipattavin osin ja homma hoituu 1-2 päivässä.

Kia teippaus korostevärillä

Kyllä, haluan autooni vähän väriä ja persoonallisuutta. Korosteväriteippaus henkilöautoon alk. 495€

Alkaen hinta sisältää auton katon ja peilien teippauksen. Soita 050 338 3331 tai poikkea pajalla (Hämeetie 33 /Hakakatu 12) katsomassa värikarttaa. Tehdään sinulle yksilöllinen kulkupeli.